Pripelji prijatelja! – Vzgoja in prevzgoja vašega psa na naraven način – Alfakan

friends

Pripelji prijatelja in oba izkoristita 10 % popust!

Z mesecem majem 2015 v Alfakanu pričenjamo z novo akcijo! Vsem, ki se boste na skupinske tečaje prve in druge stopnje (Alfakan vzgojen mladiček in Alfakan vzgojen mlad pes) prijavili skupaj s prijateljem, znancem ali družinskim članom, bomo priznali 10 % popust. Popust velja za oba, za vas in za osebo, ki jo prijavite zraven.

Vse, kar je potrebno storiti, je, da v prijavnico vpišete najprej svoje ime in druge podatke, nato pa še podatke vaše/-ga prijatelja/-ice. Pri izdaji računa bomo upoštevali 10 % popust*.

 

Skupaj se prijavita na skupinski tečaj in pridobita 10 % popust!

VPIŠITE SVOJE PODATKE

VPIŠITE PODATKE PRIJATELJA

Ime in priimek (obvezno)

Ime in priimek prijatelja (obvezno)

Vaš e-mail (obvezno)

Prijateljev e-mail (obvezno)

Vaš telefon (obvezno)

Prijateljev telefon (obvezno)

Naslov

Naslov prijatelja

Program (obvezno)

Program za prijatelja (obvezno)

Lokacija za skupinske tečaje

Lokacija za skupinske tečaje

Opis morebitnih težav

Opis morebitnih težav

 

KOMU JE AKCIJA NAMENJENA

Akcija je namenjena tistim, ki se na novo vpisujejo v Alfakan skupinske tečaje, ter tistim, ki nameravajo šolanje nadaljevati v tečajih Alfakan vzgojen mlad pes.

KJE SE LAHKO POPUST KORISTI?

Popust se lahko koristi pri vpisu v skupinske tečaje Alfakan vzgojen mladiček in Alfakan vzgojen mlad pes. Popust ne velja pri vpisu v tečaj Dela z nosom ali Rally obedience.

KJE BODO TEČAJI POTEKALI?

Tečaji bodo potekali v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Kranju pod vodstvom naših izkušenih inštruktorjev Tinkare Bezovšek, Mihe Jerota, Vesne Zaplotnik in Veronike Valentin.
Preveri lokacije.

KDAJ BODO TEČAJI POTEKALI?

Tečaji bodo potekali po razpisanih urnikih.

KAKO BODO TEČAJI POTEKALI?

  • Alfakan vzgojen mladiček poteka 2-krat tedensko, skupno 10 ur. Ure potekajo na poligonu in pa v okolici Ljubljane, Kranja, Maribora in Kopra.
Na prvi stopnji je poudarek predvsem na predstavitvi in učenju pravilnih pristopov k vzgoji psa, poskrbimo pa tudi za socializacijo psa. Lastnike izobrazimo o osnovah pozitivne motivacije, razložimo učni proces in se poglobimo v pasjo psihologijo.
  • Alfakan vzgojen mlad pes poteka 2-krat tedensko, skupno 12 ur. Ure potekajo na poligonu in na različnih lokacijah v okolici Ljubljane, Maribora, Kranja in Kopra.
Na drugi stopnji se posvečamo vzgoji psov ter šolanju. Velik poudarek je na izpostavljanju psa različnim situacijam ter socializaciji psa. Cilj tečaja je, da se lastniki naučijo, kako primerno ravnati s psom v vseh okoliščinah.

PRIJAVI SE DANES!

* Popust velja le v primeru, da se oba udeležita tečajev. Če se tečajev udeleži le en, se popust ne upošteva.

Pogosta vprašanja:

Kaj če sem se že prijavil na tečaje in čakam na pričetek?
V primeru, da ste se ravno vpisali in čakate na pričetek tečajev, hkrati pa imate znance in prijatelje, ki bi se prav tako radi vpisali v naše tečaje, nam pišite na info@alfakan.si in dogovorili se bomo za popust.

Kaj če imam več prijateljev, ki bi se istočasno vpisali na tečaj?
Popusti se ne seštevajo. V kolikor imate več prijateljev, dobi vsak posameznik 10 % popust pri prijavi na skupinski tečaj.

Kaj če bi se s prijateljem/-ico rada vpisala v različne stopnje tečaja?
V primeru, da se vpisujeta v različne stopnje, se popust vseeno upošteva. Vsak je upravičen do 10 % popusta na izbran tečaj, ne glede na stopnjo tečaja.

Kaj če se s prijateljem/-ico vpisujeva na tečaj v različnih krajih?
Tudi v primeru, da se vpisujete na tečaj v različnem kraju, lahko oba koristita popust. Važno je le, da se prijavita skupaj.

Ali popust velja tudi za ostale storitve Alfakana?
Popust je namenjen le tistim, ki se udeležujejo, ali pa se bodo udeležili skupiskih tečajev. Popust ne velja pri vpisu na individualno delo.

 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse