Naše poslanstvo – Vzgoja in prevzgoja vašega psa na naraven način – Alfakan

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo

Alfakan se ukvarja z vzgojo psov na naraven način. To pomeni, da pri svojem delu uporabljamo tehnike, ki omogočajo vzpostavljanje vezi na osnovi naravnih, genetsko pogojenih zakonov. Naše vodilo je skrb za pse in zato se pri svojem delu osredotočamo na lastnike. Želimo jih izobraziti o uporabnih veščinah, ki močno olajšajo sobivanje s psom in omogočajo enostavno doseganje položaja vodje brez uporabe sile. Naše stranke so lastniki psov, ki si želijo vzgojenega psa. So ljudje, ki se želijo izobraziti o nagonih psov in njihovih učnih procesih z namenom, da bi s psi lažje in bolje sobivali.

Zavračamo klasične pristope šolanja psov in metode pasjih šol, ki temeljijo na uporabi sile. Naše delo je zasnovano na kombinaciji različnih metod in pristopov (kliker metode, pozitivna motivacija …), ki pripomorejo k doseganju ravnovesja psa in preprečevanju nezaželenega vedenja.

Naš pristop temelji na bogatih izkušnjah s področja vzgoje in prevzgoje psov pa tudi s področja reševanja. Smo aktivni vodniki reševalnih psov in s svojim edinstvenim sistemom naravnega treninga smo izšolali tudi vrsto vrhunskih službenih psov.

 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse