MIHA JEROTO MENI

Kraj:
Maribor
Moje področje dela:
Skupinski tečaji
Moji članki:
Blog
MOJI KINOLOŠKI USPEHI IN DOSEŽKI

 

  • Svetovno prvenstvo reševalnih psov Aalborg, Danska (RH-FL B) [23.-27.9.2015]

  • Izpit RH-FL A odlično

  • Izpit RH-FL B prav dobro

 

  • Izpit RH-T A prav dobro

  • Izpit  RH-T B
S psi se ukvarjam od leta 2010, ko sem si z namemon pripraviti psa reševalca kupil Nemško kratkodlako ptičarko Rubo. Od takrat stremim k novemu znanju in se neprestano izobražujem.
Z Rubo imava trenutno opravljena nacionalni izpit za iskanje pogrešanih izpod ruševin in mednarodni izpit najvišje stopnje za iskanje pogrešanih v naravi. Največji uspeh, je bila udeležba na svetovnem prvenstvu reševalnih psov v Aalborgu na Danskem 2015. Poleg iskanja pogrešanih oseb, aktivno trenirava delo z nosom. Za to disciplino sem tudi licenciran inštruktor K9DETEKTOR. V zadnjem času pa mi izziv poleg izpitov in tekmovanj v reševalskih vodah predstavlja tudi širjenje znanja na področju vzgoje in šolanja psov.

MOJA POKLICNA POT
Začetki moje poti segajo v leto 2010. Takrat sem, navdušen nad psi na državnem prvenstvu reševalnih psov kupil Rubo.
Z njo sem napravil prve korak v svet vzgoje in šolanja psov. Po srečnem naključju sem bil obdan z ljudmi, ki so svoje obširno znanje nesebično delili, obenem pa sem prejeto znanje konstantno dopolnjeval s svojimi dognanji in izkušnjami. Leta trdega dela so se obrestovala in sedaj delujem kot Alfakan inštruktor skupinskih tečajev v Mariboru.

MOJA FILOZOFIJA
Vsak ima lahko vzgojenega psa. Pot do tega, pa zahteva vztrajno in dosledno delo.

ZAKAJ IMAM RAD SVOJE DELO?
Obožujem vzgojo in šolanje psov ter predajanje znanja ljudem. Pri svojem delu lahko oboje združim in obenem vodnikov psov pokažem pravo pot do vzgojenega psa.


 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse