METKA KOVAČIČO MENI

Kraj:
LJUBLJANA
Moje področje dela:
Skupinski tečaji
Moji članki:
Blog
 

Živali so moje gorivo za življenje že od rane mladosti. Najrazličnejše živali so bile stalni spremljevalci v našem domu in seveda ni manjkal tudi pes – imeli smo nemškega špica. Druga velika ljubezen poleg živali, je bila atletika. Atletiko sem trenirala 18 let in je bila dobra učiteljica za življenje.

Vztrajnost in pozitivna naravnanost mi še kako prav prideta pri vzgoji psički, ki jo imam zdaj. Poleg dveh fantov in moža mi dneve krajša Madžarska vižla Čili. Vzgojo sva začeli v Alfakanu kjer sva obiskovali 1., 2. in 3. stopnjo, zdaj pa svoje znanje nadgrajujeva z mantrailing treningi. Čili je naš stalni spremljevelc na izletih, počitnicah, rekreaciji in največji donos energije v naš vsakdan. Z njo se dan začne in tudi konča.

MOJA POKLICNA POT
Po izobrazbi sem univerziteni diplomiran biolog. Po končanem študiju me je pot zanesla v farmacijo, kjer sem tudi trenutno zaposlena. Ni lepšega kot občutek, ko vidiš srečen obraz, ker si nekomu lahko pomagal. In to se mi zdi najpomembnejša dodana vrednost moje poklicne poti tako v farmaciji kot v ekipi Alfakan.

MOJA FILOZOFIJA
Največja lepota življenja je, da živiš kot želiš.

ZAKAJ IMAM RADA SVOJE DELO
Delam s psi, ki jih obužujem in pomagam ljudem pri vzgoji njihovih štirinožnih prijateljev.


 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse