MAJA EKARTO MENI

Kraj:
MARIBOR
Moje področje dela:
Skupinski tečaji
Moji članki:
Blog
MOJI KINOLOŠKI USPEHI IN DOSEŽKI

  • Alfakan 2. stopnja, 3. stopnja
  • Tečaj canicross
  • Delavnica in treningi mantrailing


 

Živim na podeželju in moje veselje so narava in živali. Že od otroštva sem bila v družbi psov in drugih živali. Čeprav sem si psa takrat že zelo želela, se zanj nismo odločili.
Pri 16. letih se mi je želja uresničila in dobila sem svojo prvo psičko, labradorko Lajko. Čeprav se v kinologijo na začetku nisem takoj podala, je bila to vedno moja velika želja. Kasneje sem se odločila sledit svojim sanjam in tako se je začela moja kinološka pot, ki jo želim še nadgrajevat.

MOJA POKLICNA POT
Ko se mi je pri 16. letih pridružila Lajkica, sem začela spoznavat »pasji svet«. Na začetku sem pridobila veliko teoretičnega znanja, ki sem ga preizkusila v praksi. Kasneje pa sem želela znanje še razširit in spoznat kinološki svet. Tako sem svojo kinološko pot začela leta 2016, ko sem se vpisala v 2. stopnjo v Alfakanu. V tem času sem se vpisala tudi v tečaje canicross-a in na treninge mantrailing-a. Udeležila sem se raznih predavanj in delavnic o vzgoji psov in aktivnostih, ki jih lahko skupaj počnemo s svojimi psi. Trenutno obiskujeva tečaje 3. stopnje v Alfakanu in se pripravljava na AVP izpit. V vročih poletnih dneh pa se najraje sprehodiva ob reki Dravi, kjer Lajka uživa v plavanju in prinašanju žogice.
Ko sem se pridružila ekipi Alfakan sem vedela, da je to tisto kar si želim – ljudem pomagat, da bodo imeli srečne pse, znali vzpostaviti trajno vez s svojimi psi in predvsem, da bodo uživali v skupnih aktivnostih.

MOJA FILOZOFIJA
Pogum, vztrajnost in predanost!

ZAKAJ IMAM RADA SVOJE DELO
Uživam v naravi in pri delu s psi ter z veseljem pomagam vodnikom psov, da razumejo svoje pse in zgradijo trajno vez.


 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse