LANA GORIČANECO MENI

Kraj:
LJUBLJANA
Moje področje dela:
Skupinski tečaji
Tečaj uporabnih trikcev
Moji članki:
Blog
MOJI KINOLOŠKI USPEHI IN DOSEŽKI

  • Agility A1/J1, A2/J2, A3/J3
  • 1. mesto v skupnem seštevku za Pokal Slovenije leta 2013 v agilityju A1/J1 large
  • več agility seminarjev (Željko Gora, Olga Kwiecień…
  • dogdancing nastopi po Sloveniji
  • paša ovac
  • tečaj trikcev pri Jani Dretnik
  • alfakan 3. stopnja


 

Odraščala sem obkrožena s številnimi živalmi, od vedno najljubši pa so mi bili psi. Ko sem bila stara 9 let, se nam je pridružila prva družinska psička Lajka, mešanka s pritlikavim pinčem. Pravi izziv pa mi je pri rosnih 13 letih, leta 2010, postavil mejni škotski ovčar Irio. O psih me je naučil vsega, kar danes vem. Vanj je bilo vloženo veliko truda, dela, včasih ob najtežjih trenutkih pa sem poiskala tudi pomoč strokovnjakov. Ko pogledam nazaj, se nikoli več ne bom naučila toliko o psih, kot sem se z njim, za kar sem mu izredno hvaležna. Poleg vsakodnevnih sprehodov, trikcev in plavanj, sva sodelovala v mnogih kinoloških disciplinah. Aktivno sva tekmovala v agilityju in imela dogdancing nastope po Sloveniji, preizkusila sva se tudi v pašnji ovac, frizbiju in delu z nosom. Danes je moj najboljši prijatelj, ki me spremlja povsod, naj si bo to na sprehodu, v službi, kavarni, na morju, raznih športnih aktivnostih, potovanjih v tujino ali le kot “cuddle buddy” ob večerih. Življenja brez štirinožnih bitij si enostavno ne znam predstavljati več.

MOJA POKLICNA POT
Že v osnovni šoli sem vedela, da bo moje življenje vedno obdano z živalmi, zato sem iskala poklic, ki bi mi omogočal sodelovanje z njimi. Tako sem obiskovala Gimnazijo in veterinarsko šolo v Ljubljani in pridobila poklic veterinarski tehnik. Trenutno študiram na Fakulteti za varnostne vede, smer Varnost in policijsko delo, saj si želim delati s policijskimi psi.

MOJA FILOZOFIJA
Nikoli ne obupaj!

ZAKAJ IMAM RADA SVOJE DELO
Ker me veseli delo na terenu, ki vključuje pse in njihove lastnike, ker imam močno željo po novem znanju in izzivih.

Ker želim pomagati ljudem pri vzgoji ali prevzgoji njihovih ljubljenčkov z znanjem, ki sem ga pridobila v zadnjih 10 letih.

Da bodo psi pridni in predvsem prijetni sopotniki, njihovi lastniki pa brezskrbni in zadovoljni.


 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse