ISABELLE STAUBERO MENI

Kraj:
MARIBOR
Moje področje dela:
Skupinski tečaji
Moji članki:
Blog
MOJI KINOLOŠKI USPEHI IN DOSEŽKI

  • Agility A1/J1
  • Frizbi tečaji in seminarji, tekmovanja v disciplini bullseye in dogdartbee 

S psi živim že od otroštva. Otroška ljubezen do psov pa je hitro prerasla v način življenja, kajti danes si sploh ne znam več predstavljati kaj bi v življenju počela brez psov, so del mojega vsakdana in moja senca kamorkoli me že ponese pot.

Pri vzgoji svojih psov, dajem velik poudarek na izgradnji dobrega odnosa in spodbujanju njihovih talentov, pomembno mi je tudi, da se znajo vključit v različna okolja. Ne glede na to, koliko se oni naučijo od mene, se vedno znova tudi jaz naučim od njih nekaj novega.

S svojimi psi sem tudi že preizkusila najrazličnejše kinološke discipline, kljub udeležbi na nekaj tekmovanjih, mi športi predstavljajo le sprostitev, za pse pa so odlična psiho-fizična zaposlitev. Vsekakor najbolj uživamo v aktivno preživetih dnevih v naravi in iskanju novih dogodivščin. Ker pohajkovanje, plavanje, SUP-anje, plovba s kanujem, potovanja, pa še kaj, so neskončno bolj zabavne skupaj s psi.

MOJA POKLICNA POT
Delo, ki vključuje pse, me že od vedno osrečuje in že zgodaj sem vedela, da si želim svoj hobi spremenit v poklic.

Čeprav sem se s psi ukvarjala že od majhnega, so se mi vrata v kinologijo odprla pri 16 letih, ko sem s svojim Ashem samostojno zakorakala novim izzivom naproti.

Hvaležna sem, da sem imela priložnost spoznat ljudi, ki so bili pripravljeni deliti svoje znanje in izkušnje z menoj, ter tako pripomogli, da sem rasla kot vodnica in inštruktorica.

Svet kinologije me je čisto prevzel in svoja obzorja se trudim širiti na več področjih z nenehnim izobraževanjem in pridobivanjem novih izkušenj.

MOJA FILOZOFIJA
Pes je ogledalo vodnika.

ZAKAJ IMAM RADA SVOJE DELO
Življenje z vzgojenim psom je lahko zabavno ter precej enostavno, to želim s svojim delom omogočiti čim več vodnikom in njihovim psom.

Majhni koraki vodijo do velikih rezultatov, sreča ob tem je neprecenljiva, zato mi je v največje zadovoljstvo pomagati in stati ob strani vodnikom na njihovi poti do vzgojenega in srečnega psa. Psi so čudovita bitja, zato mi je pomembno, da jim tudi nudimo to kar potrebujejo.


 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse