SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA
 
1. Splošno
Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo storitev, objavljenih na spletni strani www.alfakan.si, podjetja Alfakan Jure Pribičevič s.p., Staneta Severja 8, 2000 Maribor (v nadaljevanju ALFAKAN). Z uporabo spletnega mesta ALFAKAN, se vsak uporabnik strinja, da je seznanjem s splošnimi pogoji poslovanja in da se z njimi v celoti strinja. Šteje se, da z oddajo naročila v kakršnikoli obliki v celoti sprejemate te splošne pogoje poslovanja.
 
2. Naročanje blaga in storitev
V Alfakan e-akademiji lahko storitve naročite na naslednji način: Preko obrazca. Glede odstopa od naročila glejte točko 5. V primeru spletnega nakupa in plačila s kreditno/plačilno kartico, boste potrdilo o nakupu in račun prejeli na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob plačilu.
 
3. Cene in akcijske ponudbe
Vse cene, navedene na spletni strani, so izražene v evrih in vsebujejo DDV. Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske ali dnevne ali mesečne.  Cene veljajo od 01.09.2016 do preklica oziroma sprememb.
 
4. Načini plačila
Naročeno blago in storitve lahko plačate na naslednja načina:
Plačilo preko storitve PayPal ali kreditno kartico
 
Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila izdelkov.
 
5. Odstop od pogodbe, vračilo blaga in odstop od spletne naročnine
Naročene storitve lahko kadarkoli, pred potrditvijo naročila, prekličete. Če vam naroče storitve ne ustrezajo, lahko v roku 14 dni od naročila odstopite od pogodbe tako, da nas o tem obvestite preko obrazca za kontakt ali pošljete sporočilo na info@alfakan.si. Med osebne podatke ob zapišite številko vašega osebnega računa kamor naj se nakaže vrnjeni znesek. Denar vam bomo vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 13 dni od prejema vrnjenega blaga. V primeru plačila s kreditno/plačilno kartico nam najkasneje 14 dni od nakupa pošljite sporočilo za vračilo sredstev na info@alfakan.com. Sredstva na vaši kreditni/plačilni kartici bodo sproščena v roku 5-14 dni.
 
Če storitve ne delujejo pravilno ali ne delujejo v skladu z vašimi pričakovanji, nam pišite preko obrazca za kontakt ali pošljite sporočilo na info@alfakan.si. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi storitev.
 
Če uporabnik ne želi poravnati zneska, določenega s temi pogoji, bo podjetje ALFAKAN pričelo z izvedbo vseh potrebnih ukrepov za izterjavo dolgovanega zneska, vključno s sprožitvijo sodnega izvršilnega postopka po pooblaščeni odvetniški družbi.
 
6. Odgovornost
Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi storitev, podjetje ALFAKAN ne odgovarja.  Komunikacija poteka izključno preko spletne strani in elektronske pošte.
 
7. Piškotki in oglaševanje
www.alfakan.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.
 
8. Varovanje podatkov
Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob prejetju naročila, tudi nepotrjenega (opravljen 1. korak naročila), bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med vami in podjetjem ALFAKAN.
 
ALFAKAN
Jure Pribičevič s.p.
Staneta Severja 8
2000 Maribor
Davčna: 28728351
Delite s prijatelji!