NINA GOLOBO MENI

Kraj:
Velenje
Moje področje dela:
Skupinski tečaji, individualno delo, zimske aktivnosti
Moji članki:
Blog
MOJI KINOLOŠKI USPEHI IN DOSEŽKI

  • 1.stopnja ŠKD Celeia (18.06.2016) 6.mesto
  • Državna tekma 2.stopnja Kranj (22.10.2016) 12.mesto


 

Psi so prisotni v mojem življenju že od mladosti. Resneje pa sem se s kinologijo pričela ukvarjati leta 2004 in pridobila tudi naziv inštruktorja. Razlog za to je bil moj takratni pasji prijatelj BOF pasme nemški bokser, s katerim sva kasneje tudi opravila vse kinološke izpite do programa IPO II.

Ker pravijo enkrat bokser vedno bokser in res je tako, mi trenutno doma dela družbo mlad predstavnik te pasme po imenu ČILI. Trenutno sva v fazi vzgoje in šolanja, kasneje pa se bova preizkusila še v različnih disciplinah. Kadar imava čas samo zase, pa se podava na canicross, SUP-anje, tek ali kolesarjenje.

MOJA POKLICNA POT
Delo s psi me nikoli ni odneslo v tekmovalne vode, ker preprosto nisem človek za to in nikoli nisem preveč uživala v tekmovanjih. Našla pa sem užitek v delu z ljudmi in njihovimi psi, ter kako jim pomagati do lepo vzgojenega in šolanega psa, ter jim tako omogočiti lažje in lepše sobivanje.

MOJA FILOZOFIJA
Dan danes s psi živimo mnogo bolj povezano ter si z njimi delimo naša življenja. Za lažje sobivanje pa je v prvi vrsti pomembno da imamo vzgojenega psa, do katerega pridemo s pravilnim učnim procesom.
Zato je pomembno, da se vzgoje lotimo tako in na takšen način, da nam zagotovi trajne rezultate.

ZAKAJ IMAM RADA SVOJE DELO?
Preprosto zato, ker imam rada delo s psi, ker rada prenašam svoje izkušnje in znanje na ostale vodnike psov ter jim pomagam zgraditi dober odnos s svojim psom.


 

900+

uspešno prevzgojenih psov

1000+

zadovoljnih tečajnikov skupinskih tečajev

41

oddaj posnetih o prevzgoji psov

100+

osvojenih nagrad na različnih tekmovanjih

5

držav na svetu, kjer smo prevzgajali pse